Harviala Oy

Harviala Oy

Harviala-taimet ovat osa suomalaista viherrakennuskulttuuria. Harviala-taimia on toimitettu jo yli 100 vuoden ajan suomalaisiin kaupunkeihin ja kuntiin vehreyttämään ympäristöä. Paitsi kaupunkeja ja kuntia, palvelemme laajaa joukkoa suomalaisia viherrakentajia, rakennusliikkeitä sekä infra- ja maarakentajia eri puolilla Suomea.

 

Toiminta-ajatuksenamme on taata asiakkaillemme kaikki viherrakentamisen kasvit laadukkaasti kilpailukykyiseen hintaan ja oikea-aikaisesti toimitettuna. Lisäksi tarjoamme tarvittaessa täyden istutuspalvelun.

 

Harviala Oy toimii tiiviissä yhteistyössä viheralalla toimivien yritysten ja järjestöjen kanssa. Näin saamme jatkuvasti uutta tietoa alalla tapahtuvista asioista ja pystymme kehittämään toimintaamme entistä paremmaksi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kiinnittää erityistä huomiota taimien alkuperään, laatuun ja kestävyyteen. Nämä ovat tärkeitä tekijöitä valittaessa taimia erilaisiin kohteisiin. Autamme myös valitsemaan oikean taimityypin, kokoluokan ja istutusajankohdan silloin, kun asiakas tarvitsee asiantuntija-apua.

Taimet on luokiteltu sivustollamme tuoteryhmittäin. Tutustu tuotteisiimme ja löydä tarkoitukseesi parhaiten soveltuvat taimet. Jos sivustollamme ei ole esillä lajikkeita, joita tarvitset, tiedustele myynniltämme niiden saatavuutta, ja etsimme tarvitsemasi kasvin tai keskustelemme kanssasi mahdollisista vaihtoehdoista.

Ota yhteyttä