Kasvillisuusmatot

Kasvillisuusmatot

Kuorikatetta käytetään puu- ja pensasistutusten alla maanpinnan katteena. Kuorikate estää rikkakasvien kasvua ja se pitää myös maanpinnan kostena, sekä antaa viimeistellyn vaikutelman istutuksille. Kuorikate on valmistettu männynkuoresta.

Koristekate on valmistettu mäntyhakkeesta ja se on värjätty. Koristekate on täysin ekologinen tuote, eikä se sisällä mitään lisäaineita, se on siis turvallinen ympäristölle.

 


  • Maksaruohomatto

    Maksaruohomatto Sempergreen on biohajoava ja sisältää 10-12 erilaista maksaruoholajiketta. Kasvit kasvavat kookoskuitualustalla ja Sempergreenin kehittämällä erityisellä kasvualustalla. Kasvien peittävyys matosta on toimitettaessa vähintään 95 %. Maksaruohomatto toimii erinomaisesti maanpeitteenä tai viherkattona niin pienillä pinnoilla, kuten  grillikatoksen tai pihasaunan katolla, sekä isommillakin kattopinnoilla. Matot ovat heti käyttövalmiita ja helppoja asentaa. Maksaruohot ovat mehikasveina sopeutuneet varastoimaan vettä lehtiinsä ja sopivat siksi erittäin hyvin vaihteleviin sääolosuhteisiin. 

    Maksaruohomatot esikasvatetaan Hollannissa. 

    Maksaruohomatto
 
Ota yhteyttä