Marjapensaat

Viiniköynnökset


 • VITIS VINIFERA ’FABEL’ aitoviiniköynnös

  Rehevä aikainen tuulipölytteinen lajike. Se on istutettava viherhuoneeseen, kasvihuoneeseen tai avomaalle paikkaan, joka on erityisen lämmin ja suojainen. Marjat ovat pienehköt, vaaleat, kypsinä punertavat ja makeat. Leikattu kasvi antaa satoa 4–5 vuoden kuluttua istutuksesta.

  tarjonnan mukaan.

  (I–II) A Tuo Ra+++

 • VITIS VINIFERA ’SUMMER SWEET’ aitoviiniköynnös

  Hillittykasvuinen aikainen tuulipölytteinen lajike. Istutettava viherhuoneeseen, kasvihuoneeseen tai avomaalle paikkaan, joka on erittäin lämmin ja suojainen. Marjat ovat melko pienet, siniset, mehukkaat ja erittäin makeat. Leikattu kasvi antaa satoa noin 4 vuoden kuluttua istutuksesta.

  (I–II) A Tuo Ra+++

  aitoviiniköynnös
 • VITIS ’ZILGA’ tarhaojukkaviini

  Erittäin talvenkestävä, voimakaskasvuinen latvialainen risteymä, jonka rypäleet kypsyvät varmimmin muovihuoneessa. Erityisen lämpimillä paikoilla, kuten eteläseinustalla, sato tosin ehtii  valmistua avomaallakin. Rypäleet ovat tummansiniset, pienehköt–keskikokoiset, aromiltaan miellyttävän mustikkamaiset. Sato on huonommissakin oloissa hyvä; parhaimmillaan yhdestä taimesta saadaan rypäleitä jopa 30 kg vuodessa. Rehevää köynnöstä kannattaa leikata kahdesti vuodessa, jotta rypäleet saavat riittävästi valoa ja kypsyvät ajoissa.

  I–V A Tuo Ra+++

Ota yhteyttä