Tuotteet

Oheistuotteet


 • Tukiseipäät

  Tukiseiväs puiden tuentaan, pyöreäksi sorvattua raakapuuta, päät terotettu. Alle 250 cm puille riittää 1 tai 2 tukiseivästä. Älä paina tukiseivästä juuripaakun läpi, vaan syvälle istutuskuoppaan. Sido tuet varoen puun runkoon, ettei runko viotu. Tukia löystytetään puun kasvaessa. Puut tarvitsevat tukea kunnes ovat juurtuneet, 1-2 vuotta istutuksesta.

  Tukiseipäiden koot: 150 x 5 cm, 200 x 5 cm ja 250 x 6 cm (pituus x halkaisija)

  Tukiseipäät
 • Tervanauha 50 m

  Tervanauha puiden sidontaan ja tuentaan. Älä sido puuta liian korkealta, puun täytyy päästä myös huojumaan, jotta sen runko ja juuristo vahvistuu. Puu tuetaan enintään 1/3 korkeudelta. Tukiseiväs ja puun runko sidotaan yhdestä tai kahdesta kohdasta. Nauha ei saa hangata kuorta ja sitä tulee löysentää puun kasvaessa.

  Tervanauha 50 m
 • Huopanauha 100 m

  Huopanauha puiden sidontaan ja tuentaan. Älä sido puuta liian korkealta, puun täytyy päästä myös huojumaan, jotta sen runko ja juuristo vahvistuu. Puu tuetaan enintään 1/3 korkeudelta. Tukiseiväs ja puun runko sidotaan yhdestä tai kahdesta kohdasta.

  Saatavilla leveydet 3 cm / 4 cm / 6 cm.

  Huopanauha 100 m
 • Kastelupussi 75 l

  Helposti asennettava ja täytettävä vihreä UV-kestävä PVC kastelupussi, johon mahtuu vettä 75 litraa. Kastelupussi kastelee puun hitaasti tihkuttamalla 5-8 tunnin ajan. Näin varmistat korkean maakosteuden juurialueella, eikä puu kuivu lämpimillä kausilla.

  Kastelupussi asetetaan puun ympärille ja kiinnitetään vetoketjulla. Pussi täytetään n. 1/4, jonka jälkeen nostetaan hieman kantoremmeistä ja suoristetaan pussi. Tämän jälkeen pussi täytetään kokonaan, mahtuu 75 litraa. Pusseja voidaan myös liittää useampia yhteen vetoketjujen avulla. 

  Pussissa 2 vahvaa kantoremmiä.

  Kastelupussi 75 l
 • Männyn kuorikate suursäkissä 1000 L

  Harviala -kuorikate sisältää pelkkää puhdasta männynkuorta. Kuorikate on kahteen kertaan murskattua ja se on kuorittu suoraan tukinkuorinnan yhteydessä, joten se on puhdasta, eikä siihen ole sekoittunut maa-aineksia.

  Harviala -kuorikate on saatavana 1000 litran suursäkeissä.

  Männyn kuorikate suursäkissä 1000 L
 • Hyönteishotelli Kriketti

  Hyönteishotelli Kriketti tarjoaa suojaa monenlaisille hyönteisille. Kaikki Boom Stijl-hyönteishotellit valmistetaan käsityönä, jolloin voimme varmistua tuotteiden laadukkuudesta ja kestävyydestä.

  Tuotteen ominaisuudet:

  • Koko n. 20 x 45 cm + puulevy (halkaisija n. 50 cm), syvyys n. 20 cm
  • Tuote sisältää ripustusnarun
  • Paino n. 15 kg
  Hyönteishotelli Kriketti
 • Hyönteishotelli Yölentäjä

  Hyönteishotelli Yölentäjä tarjoaa suojaa monenlaisille pörriäisille. Yölentäjä sisältää myös lämpöä keräävää tiiltä, jolloin se sopii useille hyönteisille. Kaikki Boom Stijl-hyönteishotellit valmistetaan käsityönä, jolloin voimme varmistua tuotteiden laadukkuudesta ja kestävyydestä.

  Tuotteen ominaisuudet:

  • Koko n. 40 x 50 cm + puinen aluslevy, syvyys n. 25 cm
  • Paino n. 25 kg
  Hyönteishotelli Yölentäjä
 • Hyönteishotelli Kuningatarmehiläinen

  Hyönteishotelli Kuningatarmehiläinen on todellinen taideteos, joka tarjoaa suojaa lukemattomille hyönteisille. Kuningatarmehiläinen sisältää monia eri materiaaleja, mm. lämpöä keräävää tiiltä. Kokonsa puolesta kyseinen hyönteishotelli sopii täydellisesti esimerkiksi asuntoyhtiöiden pihoihin tai julkisille paikoille. Kaikki Boom Stijl-hyönteishotellit valmistetaan käsityönä, jolloin voimme varmistua tuotteiden laadukkuudesta ja kestävyydestä. Kuningatarmehiläinen on tilaustuote.

  Tuotteen ominaisuudet:

  • Koko n. 200 x 240 cm, syvyys n. 40 cm
  Hyönteishotelli Kuningatarmehiläinen
 
Ota yhteyttä