Tuotteet

Oheistuotteet


 • Tukiseipäät

  Tukiseiväs puiden tuentaan, pyöreäksi sorvattua raakapuuta, päät terotettu. Alle 250 cm puille riittää 1 tai 2 tukiseivästä. Älä paina tukiseivästä juuripaakun läpi, vaan syvälle istutuskuoppaan. Sido tuet varoen puun runkoon, ettei runko viotu. Tukia löystytetään puun kasvaessa. Puut tarvitsevat tukea kunnes ovat juurtuneet, 1-2 vuotta istutuksesta.

  Tukiseipäiden koot: 150 x 5 cm, 200 x 5 cm ja 250 x 6 cm (pituus x halkaisija)

  Tukiseipäät
 • Tervanauha 50 jm

  Tervanauha puiden sidontaan ja tuentaan. Älä sido puuta liian korkealta, puun täytyy päästä myös huojumaan, jotta sen runko ja juuristo vahvistuu. Puu tuetaan enintään 1/3 korkeudelta. Tukiseiväs ja puun runko sidotaan yhdestä tai kahdesta kohdasta. Nauha ei saa hangata kuorta ja sitä tulee löysentää puun kasvaessa.

  Tervanauha 50 jm
 • Kastelupussi 75 l

  Helposti asennettava ja täytettävä vihreä UV-kestävä PVC kastelupussi, johon mahtuu vettä 75 litraa. Kastelupussi kastelee puun hitaasti tihkuttamalla 5-8 tunnin ajan. Näin varmistat korkean maakosteuden juurialueella, eikä puu kuivu lämpimillä kausilla.

  Kastelupussi asetetaan puun ympärille ja kiinnitetään vetoketjulla. Pussi täytetään n. 174, jonka jälkeen nostetaan hieman kantoremmeistä ja suoristetaan pussi. Tämän jälkeen pussi täytetään kokonaan, mahtuu 75 litraa. Pusseja voidaan myös liittää useampia yhteen vetoketjujen avulla. 

  Pussissa 2 vahvaa kantoremmiä.

  Kastelupussi 75 l
 • Männyn kuorikate suursäkissä 1000 L

  Harviala -kuorikate sisältää pelkkää puhdasta männynkuorta. Kuorikate on kahteen kertaan murskattua ja se on kuorittu suoraan tukinkuorinnan yhteydessä, joten se on puhdasta, eikä siihen ole sekoittunut maa-aineksia.

  Harviala -kuorikate on saatavana 1000 litran suursäkeissä.

  Männyn kuorikate suursäkissä 1000 L
 • Harviala nurmihara

  Harviala nurmihara on suoralinjainen harava ja soveltuu erityisesti piha- ja viherrakentamiseen. Harava on leveälapainen ja sen pitkät ja taipuisat muovipiikit takaavat tasaisemman työnjäljen. Saatavana myös pitkä ja tukeva varsi.

  Lavan leveys 60 cm

  Varsi: 2,8 cm x 180 cm

  Harviala nurmihara
 
Ota yhteyttä