Taimimyynti

Laajasta kasvivalikoimastamme löydät kohteeseesi lehtipuut, havukasvit, koristepensaat, alppiruusut ja atsaleat, ruusut, hedelmä- ja marjakasvit, köynnökset sekä perennat. Perusvalikoima on nähtävissä verkkosivuillamme ja pystymme tarjoamaan monipuolisesti erikoisuuksia myös sen ulkopuolelta. Ota siis rohkeasti yhteyttä, kun kaipaat lisätietoa valikoimastamme, pohdit tuotteiden saatavuutta, tai kaipaat yksilöityä tarjousta laadukkaista viherrakentamisen kasveista!

Myymme taimia ympärivuotisesti ja voimme toimittaa niitä koko kasvukauden ajan aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Toimitusajankohta voi kuitenkin olla osalla tuotteista rajallinen taimityypistä johtuen. Tällaisia ovat esimerkiksi paakulliset peltopuut ja paljasjuuriset koristepensaat, jotka nostetaan pellosta aina lepotilaisina, siis keväällä tai syksyllä. Astiataimia taas voidaan toimittaa koko kasvukauden ajan, aina maan ollessa sula.

Lisätietoa eri taimityyppien toimitusajoista löydät tästä >> Toimitusajat.pdf

 

Tuotekohtaista tietoa

Alla tarkempaa tietoa taimien kokoluokista, pakkaamisesta ja tilantarpeesta kuljetuksissa

 

Viher- ja ympäristörakentamisen tuotteet

Enviren valikoimasta löytyvät laadukkaat ympäristökalusteet, kasvillisuusmatot, hyönteishotellit, aitatuotteet, kiveysten sauma-aineet, sekä viherkatto- ja kansirakentamisen tuotteet. Lisäksi saatavilla on laaja kattaus kasvillisuuden oheistuotteita taimien tuentaan, suojaamiseen, kasteluun ja ilmastukseen. Enviren tuotteet ovat tilattavissa ympäri vuoden ja niitä toimitetaan sopimuksen mukaan.